Døre og vinduer

Døre og vinduer udskiftes med henblik på energibesparelse

Få nye vinduer og døre, så undgår du dyrt varmetab og dårligt indeklima. Tømrermester Claus Marcussen har gode erfaringer med udskiftning og renovering af døre og vinduer i boliger, erhvervsbygninger og sommerhuse.

Vi ser altid på opgaven før vi giver tilbud, og vi finder altid den løsning, der passer bedst til netop dit projekt. Så er vi sikre på, at du får den bedste kvalitet og den bedste pris.

Fordele ved nye døre og/eller vinduer:

-    ​Bedre indeklima
-    ​Højere salgsværdi
-    ​Lavere varmeregning

Energimærkning af døre og vinduer har betydning for salg

Nye eller renoverede vinduer og døre giver en bedre bolig og er ofte nok til, at du får en bedre energimærkning. Det kan have stor betydning i forbindelse med salg af huset.

Vi anbefaler, at du får rådgivning, hvis du overvejer at lave energiforbedringer i din bolig eller i virksomheden. Der kan være mange muligheder og løsninger. Du kan få professionel rådgivning om udskiftning eller reparation af døre og vinduer, hvis du bor i omegnen af Slagelse, Kalundborg og Gørlev.


Kontakt os og tag en snak med os om dine behov

Vores telefonnummer er 40 34 90 31, og du er altid velkommen til at skrive til os på claus.marcussen@gmail.com, hvis du vil vide mere om dine muligheder for nye døre og vinduer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Tømrermester Claus Marcussen - Sejersvej 8, 4281 Gørlev
Telefon: (+45) 40 34 90 31
claus.marcussen@gmail.com

Privatlivspolitik

Cookiepolitik