Renovering

Renovering af huset​ giver mange fordele

For mange mennesker er der penge at spare ved renovering af tag, isolering samt døre og vinduer. Det kan betale sig at tænke miljøforbedringer ind, når du overvejer at renovere dit hus.

Kontakt Tømrermester Claus Marcussen i Gørlev på Vestsjælland og få et godt tilbud på renovering af og energiforbedringer på dit hus.

Vi udfører renovering af bolig og erhvervsbyggeri

Vi udfører renovering og andet tømrerarbejde for både erhverv og private i Gørlev, Slagelse, Kalundborg og de omkringliggende byer. Vi arbejder både med huse og lejligheder, tilbygninger eller andet.

Vi sørger for grundig planlægning og for at holde en god dialog gennem hele forløbet. Når der udføres renovering på en bygning kan naboerne opleve støj, støv og afbrud af forsyning. Det sørger vi for at minmere eller helt at undgå.

Kontakt tømrermesteren og få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Tømrermester Claus Marcussen på telefon 40 34 90 31 eller mail claus.marcussen@gmail.com.

Du kan få et uforpligtende tilbud på dit projekt med renovering eller professionel rådgivning om muligheder og fordele ved tømrerarbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Tømrermester Claus Marcussen - Sejersvej 8, 4281 Gørlev
Telefon: (+45) 40 34 90 31
claus.marcussen@gmail.com