Tilbygning & ombygning

Tilbygning og ombygning for private og erhverv

​Vi udfører om- og tilbygning i forbindelse med din på villa, dit sommerhus, etageejendommen eller erhvervsbyggeriet. Det kan være garager eller bare ekstra kvadratmeter til bygningen. Vi kan rådgive om mulighederne eller udarbejde en færdig løsning for dig.

Drømmer du om udestue med pejs?

Få din drømmebolig uden at flytte. Mange boliger kan udvides med en tilbygning, og ombygges til en forholdsvis lav kvadratmeterpris. Ring til os og fortæl om projektet og ønskerne. Næsten alt kan lade sig gøre, og prisen er nogle gange den bedste overraskelse.

Vi udfører om-og tilbygning og er eksperter i at udbygge huset for at få flere kvadratmeter. En ombygning kan også betyde en langt bedre udnyttelse af de eksisterende kvadratmeter. Vi udfører alle former for om- og tilbygning.

Få et tilbud på om- eller tilbygning

Kontakt Tømrermester Claus Marcussen i Gørlev på Vestsjælland og hør om de mange mulighederne med til- og ombygning i forbindelse med dit hus eller sommerhus.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 34 90 31 eller sende en mail til claus.marcussen@gmail.com. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Tømrermester Claus Marcussen - Sejersvej 8, 4281 Gørlev
Telefon: (+45) 40 34 90 31
claus.marcussen@gmail.com

Privatlivspolitik

Cookiepolitik